Kerstfeest 2017

Vrijdag, 22 december 2017

Donderdag 21 december vierden we met elkaar het kerstfeest. Het was een gezellige, geslaagde dag! 's Morgens optredens van alle groepen en het kerstorkest onder leiding van Anita Broekema en 's avonds na het kerstorkest en het toneelstuk van de leerkrachten heerlijk eten in alle groepen. Bedankt ouders voor al het lekkers en alle hulp! U kunt hier alle foto's zien, met dank aan Jolanda Haaksman.

bekijk bericht op Facebook

Sinterklaas op de Griftschool

Woensdag, 6 december 2017
Dinsdag 5 december brachten Sint en zijn Pieten een bezoek aan de Griftschool. Voor het 25e jaar speelde Fidelio op het plein. Iedereen was verbaasd toen Sinterklaas en de Pieten in pyjama uit de camper kwamen die voor de school stond. Ze hadden daar geslapen!
Sint bracht een bezoek aan alle groepen. Het was een mooi feest.
Een groot compliment voor de ouderraad die alles zo geweldig hebben georganiseerd.
Wij bedanken Albert Heijn Woudenberg en Grand cafe "de Kern" uit Putten.
U kunt hier alle foto's bekijken met dank aan Jolanda Haaksman.
bekijk bericht op Facebook

Griftinfo 4

Vrijdag, 10 november 2017

U kunt hier Griftinfo 4 lezen.

« Vorige pagina Volgende pagina »