Maandag en dinsdag: Els

Woensdag, donderdag en vrijdag: Dicky

Ik sta met veel plezier in groep 1/2. Soms serieus, soms lekker gek, samen met de kinderen.
Heerlijk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, hoe ze groeien.
Elke dag is gevuld met liedjes, opzegversjes, verhalen, knutsels, spel, beweging en nog veel meer.
En elke dag is gevuld met glundermomentjes.  (juf Dicky)
Ik ben Els van der Jagt en sta nu alweer een paar jaar met heel veel plezier, samen met mijn duo partner Dicky Stuivenberg, voor groep 1 en 2.
Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen van deze leeftijd te werken omdat ze nog zo heerlijk spontaan, open en vol verwondering in de wereld staan.
Naast het “normale” programma verzorg ik wekelijks de dans- en drama lessen. De kinderen vinden het geweldig! Ze worden er losser en vrijer van. Kinderen die zich op andere vlakken wat moeilijk kunnen uiten, bloeien tijdens deze lessen helemaal op.

Dicky Stuivenberg

Els van der Jagt