Maandag en dinsdag: Arine

Woensdag, donderdag en vrijdag: Cora

Groep 3 is de groep waarin het leren lezen bovenaan staat. Eind januari kennen de kinderen alle vierendertig letters die nodig zijn om een boek te kunnen lezen. Deze mijlpaal vieren we met het letterfeest.  Ook kunnen de kinderen dan al echte verhalen schrijven. Natuurlijk wordt er ook gerekend: jongleren met getallen, springen op de getallenlijn en stoeien met echte sommen. Twee keer in de week oefenen de kinderen tijdens ‘hoekenwerk’ de opgedane kennis en worden ze uitgedaagd nieuwe talenten bij zichzelf te ontdekken. In onze groep 3 ontwikkelen de kinderen zich in een razendsnel tempo, zowel op het gebied van kennis als sociale vaardigheden. Bij ons in groep 3 is het top, want plezier in leren staat voorop!

Ik ben Arine Donkersloot en ik sta met veel plezier in groep 3.
Belangrijk vind ik dat er een goede sfeer is en dat iedereen zich veilig voelt.
Geen dag is hetzelfde en elk kind is uniek, dit is juist waardoor het werken zo spannend, leuk en boeiend is.

Arine Donkersloot

Cora Volle