Maandag, dinsdag en woensdag: Nienke

Donderdag en vrijdag: Jan Willem

Groep 7 vinden wij (meester Jan Willem en juf Nienke) een heel belangrijk jaar. Er worden veel lastige nieuwe dingen aangeleerd, zoals nieuwe vormen van werkwoordspelling, breuken, procenten en spelling van leenwoorden. Er wordt geoefend met huiswerk maken, persoonlijke doelen stellen en reflecteren op je gemaakte werk. Ook doen de leerlingen mee aan het landelijk verkeersexamen. Bij de laatste cito-toetsen (de entreetoets) krijgen de leerlingen te horen hoe ze ervoor staan en welk advies past bij hoe ze deze toetsen hebben gemaakt. Zo weten ze precies waar ze nog aan kunnen werken in groep 8. Een spannend jaar dus! Naast al dat harde werken houden we gelukkig nog genoeg tijd over voor de leuke programmeerlessen van de meester en de gezellige liedjes met de gitaar van de juf!

Jan Willem Hengeveld

Nienke Haacke